Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Esbit Cookset With Alcohol Burner 1,5L

Detta matlagningsset innehåller allt du behöver för att förbereda en liten måltid. Spritbrännare, vindskydd och en liten gryta med fällbart handtag och lock.
SEK 1 049,00
Beskrivning
Alkoholbrännare är lätta att använda och i många länder är bränslet lätt att få tag i. Detta gör inställningen särskilt användarvänlig. Den tar väldigt lite, är snabb att sätta upp och redo att användas när du vill ha en snabb måltid eller något varmt att dricka. Det hårdanodiserade aluminiumet är mycket lätt och betydligt mer reptåligt än obestruket aluminium. Handtagen kan vikas, längs krukans kant, för att spara utrymme. Locket har en liten krok på undersidan. Du kan använda den för att hänga upp locket på kanten av grytan medan du tillsätter ingredienser eller rör om.

Viktangivelse 263 g gryta med lock 218 g stativ med brännare 21 g nätpåse

Detaljer 1200 ml kruka med isolerade fällbara handtag Volymskala på insidan (300 ml steg) Sitter på grytkanten Lock med klaffhandtag och krok på insidan (för upphängning på grytkanten) Brännarställ med fötter Mässingsbrännare med kontrolllock Alla delar kan stuvas i krukan Obs Vi vägde. Vikten kontrolleras av oss och kan skilja sig från annan information.
Artikel nummer43784

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.