Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Arcteryx Womens Atom Heavyweight Hoody

Varm, lätt och slitstark fiberjacka som snabbt blir en favorit till vardags och på resor. Kan användas både som ett extra varmt mellanlager i bitter kyla, som ett varmt skönt ytterlager kalla dagar, och som en lätt varm jacka i väskan på dagsturer året ru
SEK 3 499,00
Färg: Svart (BLACK)
Storlek: X-large (XL)
Beskrivning
Varm, lätt och slitstark fiberjacka som snabbt blir en favorit till vardags och på resor. Kan användas både som ett extra varmt mellanlager i bitter kyla, som ett varmt skönt ytterlager kalla dagar, och som en lätt varm jacka i väskan på dagsturer året runt.

Arc'teryx Womens Atom Heavyweight Hoody är ett bra val för marknadens mest mångsidiga fiberjacka. Det vind- och vattentäta yttermaterialet Tyono är fantastiskt slitstarkt, medan tre tjocklekar Coreloft fiberisolering (120 på kroppen, 80 under armarna och 60 i suffletten) säkerställer optimal värme pr. vikt, utan att kompromissa med passform och rörelsefrihet. Ett lättare Permeair-material under armarna ger också lite extra ventilation och temperaturreglering.

Den justerbara, isolerade huvan är tillräckligt stor för att rymma en skida eller klätterhjälm och de elastiska ärmsluten sluter runt handlederna. Två isolerade fickor med dragkedja gör att du kan värma händerna eller hålla ett par handskar varma, och en innerficka med dragkedja håller värdesaker i schack.

Atom Heavyweight Hoody är som sagt en väldigt mångsidig jacka som kommer att passa som ytterlager till allt från en höstdag i skogen till en mild vinterdag i backen – och med en skaljacka ovanpå har du tillräckligt med värme för de mycket kalla vinterdagarna. Vikten kryper bara upp till runt 400 g (395 gi storlek S), så den är också ett självklart val att ha i ryggsäcken på resor på sommaren - som en varm jacka till rasterna eller när du säkrar din partner på en klättring resa.

Trots den låga vikten och det lätta materialet är Atom Heavyweight Hoody förvånansvärt robust och tål betydligt mer än liknande lätta fiberjackor - och det är bra, för vi kan nästan garantera att du kommer att använda den till praktiskt taget allt inom det är kallt halva året!

Atom Heavyweight Hoody, tidigare Atom AR-hoody.
Artikel nummer42849004

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.