Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Arcteryx Mens Rush Insulated Jacket 2022 model
20%

Arcteryx Mens Rush Insulated Jacket 2022 model

Arc'teryx Mens Rush Insulated Jacket är en helt vindtät, mycket vattenavvisande, andas och varm jacka. Den är perfekt för skidåkning under de mycket kalla dagarna av skidåkning, med frost, snöväder och minusgrader. Jackan har ett Gore-Tex INFINIUM-mem
SEK 9 899,00
SEK 7 919,00
Färg: Blå (FLUIDITY/GRAPHITE)
Beskrivning
Arc'teryx Mens Rush Insulated Jacket är en helt vindtät, mycket vattenavvisande, andas och varm jacka. Den är perfekt för skidåkning under de mycket kalla dagarna av skidåkning, med frost, snöväder och minusgrader. Jackan har ett Gore-Tex INFINIUM-membran, vilket gör den helt vindtät och mycket vattenavvisande. På många skidsemestrar räcker det med en sådan här jacka, för det är så kallt ändå att det inte regnar särskilt mycket utan bara snöar.

Utsidan av jackan är förstärkt med Hadron™ som är mycket motståndskraftig mot mekaniskt slitage och det hela är fodrad med varm och lätt Coreloft™ 100. Tillsammans gör detta jackan extremt lämplig för alpin skidåkning kalla dagar, både på och av pist.

Jackan har en isolerad huva som är rymlig nog att bära en skidhjälm under, men även justerbar nog att passa nära huvudet utan. De två handfickorna med dragkedjor och två stora innerfickor i mesh har plats för det mesta du behöver vad gäller snacks och handvärmare för en dag i backen. Jackan har även en RECCO®-reflektor.
Artikel nummer42884

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.