Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Aclima Mens WoolNet Long Shorts

Botten som täcker ända ner till knäna och ger extra värme. Ullnätet säkerställer maximal komfort med effektiva svetttransporterande, temperaturreglerande och andningsegenskaper kända från merinoull.
SEK 614,00
Färg: Svart (JET BLACK)
Storlek: X-small (XS)
Beskrivning
Botten som täcker ända ner till knäna och ger extra värme. Ullnätet säkerställer maximal komfort med effektiva svetttransporterande, temperaturreglerande och andningsegenskaper kända från merinoull.

Aclima Mens WoolNet Long Shorts är en nätbotten i ull med förstärkningar på framsidan, baksidan och insidan av låren för ökad slitstyrka. Aclima WoolNet är det ursprungliga ullnätet som skapats för aktiviteter med hög intensitet, där fukttransport, vikt och andningsförmåga står i fokus. Visste du att luft isolerar? Nätet skapar små luftfickor som ger bra isolering utan att kännas överhettad och obekväm. På grund av de effektiva fukttransporterande egenskaperna kommer temperaturen vid aktiviteter med både hög och låg intensitet att regleras på samma sätt som en termostat. Eftersom nätet är av merinoull får du även fördelarna med ull; ull isolerar även när det blir blött och avger inte heller någon lukt från svett.

Det här är kollektionen där kvalitet, funktionalitet och design möts. För det är inte utan anledning som det norska försvaret under ett antal år svurit till Aclimas nät som det optimala innerskiktet. För toppturer under vintersäsongen, långa fjällturer, jakt och expeditioner är WoolNet ett klart förstahandsval när det kommer till yllekläder. WoolNet kan kombineras med Aclima WarmWool på extra kalla dagar. Yllenätet torkar snabbt och plagget har hög elasticitet med ribb i specifika områden för bättre komfort och hållbarhet.
Artikel nummer43497001

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.